Talent Bredaryd söker operatörer samt ställare

01 juni 2018 12:33

Talent Plastics Bredaryd AB

Är en kvalificerad samarbetspartner för projekt och produktion. Vi utvecklar formsprutade och vidareförädlade produkter i termoplast till kunder inom elektronik, skog, bil-industri samt verkstadsindustri. Produktionen bedrivs i 1K, 2K och 3K maskiner med en hög automatiserings grad. Företaget är ett helägt dotterbolag till Talent Plastics AB. Företaget omsätter idag 90 miljoner och är ca. 53 anställda, vi förenar detta lilla företagets flexibilitet med de möjligheter vår koncern tillhörighet ger.

Ställare formsprutning Nattskift

Du arbetar självständigt och i grupp med uppsättning av verktyg, programmering och körning av formsprutor inklusive kvalitetsansvar för våra körningarna. Du fungerar som ett stöd till produktionschefen och deltar i planeringsarbetet.

Erfarenhet av formsprutning och ställaryrket är ett krav, utbildning till certifierad ställare är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är snabb och noggrann, praktiskt lagd och har lätt för att samarbeta. Du är kommunikativ, självgående och bidrar till produktion och vårt förbättringsarbete.

Vi söker ställare både till dagtid och eftermiddags skift.

Operatörer formsprutning

Du arbetar grupp, arbetet omfattar packning av produkter runt våra formsprutnings maskiner. Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är snabb och noggrann och har lätt för att samarbeta. Du är kommunikativ och bidrar till produktion och vårt förbättringsarbete.

Vi söker operatörer både till dagtid och eftermiddags skift.

Goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift.

 

Tycker du att detta låter intressant?

 

Maila din ansökan och CV till: magnus.carlsson@talentplastics.se  Eller posta till:

Talent Plastics Bredaryd AB, Box 76, 333 02 Bredaryd

Din ansökan vill vi ha senast 27/6-2018.

Mer information om tjänsten ges av:

Magnus Carlsson Produktions Chef, telefon 0370-37 44 30.

 
  • Engelska
  • Svenska