Vi söker verktygsmakare till Talent Gislaved

09 augusti 2018 14:57

 

Talent Plastics Gislaved AB är en kvalificerad samarbetspartner för projekt och produktion. Vi utvecklar formsprutade och vidareförädlar produkter i termoplast till kunder inom elektronik, skog, bilindustri samt till verkstadsindustri. Företaget  är ett helägt dotterbolag till Talent Plastics AB. Företaget omsätter idag 80 miljoner och är ca 43 anställda. Vi förenar det lilla företagets flexibilitet med de möjligheter vår koncerntillhörighet ger.

Företaget idag är certifierade enligt  ISO 9001:2015 & ISO 14001.

Är du vår nya Verktygsmakare/Verktygsarbetare?

Vår verktygsavdelning är mycket viktigt både för oss och våra kunder och som delansvarig för detta arbete får du en mycket central roll i företaget. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och i gengäld kan vi erbjuda ett arbete i ett väl fungerande företag med intressanta kunder och kompetenta kollegor.Har du de rätta kvalifikationerna i kombination med att du är proaktiv och strukturerad som drivs av ständiga förbättringar då är detta det perfekta jobbet för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Vi söker en erfaren verktygsmakare till vår verktygsavdelning. Bland arbetsuppgifterna förekommer bland annat tillverkning, underhåll och reparation av verktyg för formsprutning, tillverkning av produktionshjälpmedel, prototyper mm.

Du har erfarenhet av CAD/CAM, god datorvana, goda kunskaper i fräsning i CNC-maskin och goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Tycker du att detta låter intressant?

Maila din ansökan och CV till: max.leijon@talentplastics.se eller posta till:

Talent Plastics Gislaved AB, Box 514, 332 28 Gislaved.

Din ansökan vill vi ha senast den 31 augusti 2018.

Mer information om tjänsten ges av: Max Leijon, produktionschef, telefon 0371-58 61 73 alt. mobil 070-653 19 71.

 
  • Engelska
  • Svenska