Montering

Montering

I våra produktionsanläggningar utför vi många olika typer av montage. Allt från helautomatiserad montering eller komplexa manuella montage, till enkla montage där ett fåtal detaljer ingår.

Allting går inte att utföra med robotar eller helautomatiserad tillverkning. I vissa fall är konventionell formsprutning och en manuell montering den bästa lösningen. För oss är det viktigt att alltid kunna erbjuda dig som kund det mest optimala produktionsupplägget. Kanske är volymen låg, eller montaget för komplext. Då anpassar vi vår bearbetning helt efter dina behov.

På våra monteringsavdelningar får du hjälp av våra duktiga montörer med att förädla och färdigställa produkten. Här finns många års erfarenhet av noggrant arbete. Vi har tillgång till såväl ultraljuds som spegelsvetsning, tryckutrustningar och mycket mer.

Med oss som din plastpartner kan du alltid räkna med stort engagemang, modern och noggrann tillverkning, kostnadseffektiva lösningar, säkra leveranser och självklart – slutprodukter av högsta kvalité.