Om oss

Vi är inte den enda plasttillverkaren, men den enda du behöver.

Talent Plastics grundades 1986, men flera av bolagen som ingår i koncernen är betydligt äldre än så. I dag består vi av 5 tillverkande bolag som arbetar med uppdragstillverkning av produkter och delsystem där termoplaster ingår. Vi är en stark koncern som gärna tar ett unikt helhetsansvar.

Din långsiktiga partner i vått och torrt.

Vi gillar kunder med höga krav. Vi är verksamma inom en rad olika branscher med höga krav på tekniskt kunnande, jämn hög kvalitet och självklart även en hög leveranssäkerhet. Det är en naturlig del för oss att leva upp till kraven, och det gör vi med  raka snabba besked och med god serviceanda.

I alla våra fabriker har vi mycket skickliga medarbetare med genuin yrkesstolthet. Du kan vara trygg i vår stora erfarenhet av branschen och att vi kan erbjuda dig rätt kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Resurseffektiv tillverkning ligger oss varmt om hjärtat. Vi har ordning och reda och strävar efter ständiga förbättringar i alla våra processer och metoder. Vi arbetar aktivt med att förebygga föroreningar från vår plasttillverkning och vi anstränger oss för att nyttja råvaror och energi så effektivt som möjligt. Våra enheter är ISO-certifierade, både miljö- och kvalitetsmässigt och arbetsmiljön är ren och av hög standard.

 

Läs mer om våra fabriker

Plast är ett fantastiskt material!

När det handlar om plast och allt däromkring är vi rätt partner för dig. Våra kunder ser till att plast räddar liv, hjälper människor att kommunicera och att vår vardag blir både enklare och bekvämare.

Plasten finns överallt i vårt samhälle och bidrar till utveckling och teknologiska genombrott. Det är ett oerhört mångsidigt material som kan förses med en rad olika egenskaper, beroende på vilken funktion detaljen ska klara.

 

Läs mer om våra tekniker